BIL-posten


BIL-posten

Fra redaksjonen i Brusand Idrettslag

Da har endelig vi fått lansert nye nettsider til Idrettslaget. Å få alt i orden tar sin tid, kikk veldig gjerne innom nettsiden (brusandil.no) å send oss evt utfyllende informasjon - ut fra hvor du er engasjert. Det mangler enda noe info om de forskjellige lag/idretter.

Her vil vi og legge inn siste nytt - last gjerne ned appen IdrettenOnline for å følge med på hva som skjer.

Kom gjerne med tips til saker og ting vi kan skrive om i BIL-posten.

Følg Brusand Idrettslag på Facebook 👌

Bjørg og Egil tar mest nettsidene, og jeg er mest på BIL-posten. En fin fordeling synes vi selv.

Ta kontakt om du lurer på noe, så vil vi hjelpe så godt vi kan!

På vegne av oss tre i redaksjonen ønsker jeg alle lesere en riktig god jul og et god nyttår!

 For redaksjonen,

 Elisabeth Kindervåg Husveg


PS. Vi vil gjerne arrangere et kurs i hvordan man kan redigere inne på lagsidene, der syns vi det bør være tilgjengelig informasjon om lagledere og trenere sånn at de er lett å få kontakt med. Helst med bilder slik at de som er nye vet hvem dere er.

Bjørg  BIL-posten 2021


BIL-posten

Fra redaksjonen i Brusand Idrettslag

Det var valgkomiteen årsmøtet 2020 som foreslo for årsmøtet å sette inn en egen komite til å styre div media for bedre oversikt og kontroll.

 Elisabeth fikk i oppgave å invitere med seg personer en kunne tenke hadde interesse og glede i å bidra i denne komiteen.

 Bjørg Ueland og Egil Jostein Ueland ble spurt og sa ja og sammen danner vi tre redaksjonen. Vi skal ta ansvar for idrettslaget sin hjemmeside og sosiale medier sammen med BIL-posten.

Vi oppdaget ganske snart at det var behov for en bedre leverandør vdr hjemmesidene, som kunne tilby flere nødvendige verktøy som registrering av dugnad, forenkle deling av div informasjon, medlemsregister mm. Så de siste mnd. har vi - sammen med enkelte fra hovedstyret, fått opplæring og gått i gang med den nye hjemmesiden levert av IdrettenOnline. Anbefaler alle medlemmer i Idrettslaget å laste ned appen deres for oppdatert informasjon fra Idrettslaget.

Facebooksidene har også fått et løft. Hovedstyret har også tilgang her slik at den enkelte leder kan dele informasjon som vedrører fotball, håndball, Låftet osv.

 Vedrørende BIL-posten så ønsker vi mer et «bygdeblad» i tillegg til informasjon om Idrettslaget/Ognahallen. Det har vært en læringsprosess i det å samle riktig info fra riktige kontaktpersoner. Og ikke minst å danne selve oppsettet av bladet. Mye å lære enda men vi synes det er kjekt å løfte frem det som skjer rundt oss på Sirevåg/Ogna/Brusand , løfte frem forskjellige folk som er engasjerte i Idrettslaget og ellers, og peke på de tilbud som finnes for alle mennesker i alle aldrer. Tips til hva leserne ønsker å høre mer om tar vi gjerne i mot!

 Vi er glade for tilbakemeldinger, og vil fortsette med å utvikle nettsidene, sosiale medier og BIL-posten mest mulig brukervennlig.

 For redaksjonen,

 Elisabeth Kindervåg Husveg